Garda Financiară nu a descoperit nereguli în documentele FC Petrolul Ploieşti

Comisarii Gărzii Financiare care au controlat documentele clubului de fotbal Petrolul Ploieşti verificând actele care au stat la baza transferurilor jucătorilor de la U Cluj la clubul ploieştean nu au descoperit nereguli în privinţa documentelor de transfer.

346 afișări
Imaginea articolului Garda Financiară nu a descoperit nereguli în documentele FC Petrolul Ploieşti

Garda Financiară Prahova nu a descoperit nereguli în documentele FC Petrolul Ploieşti (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Şeful Gărzii Financiare Prahova, comisarul Marian Fătu, a declarat că în urma controlului început în data de 16 noiembrie la clubul de fotbal Petrolul Ploieşti nu au fost descoperite nereguli în documentele de transfer ale jucătorilor de la U Cluj la FC Petrolul Ploieşti.

Comisarul şef Marian Fătu a arătat că cei doi comisari care au făcut verificări în documentele privind transferurile au încheiat o notă de constatare care arată că nu s-au descoperit nereguli, dar această notă este valabilă doar în ceea ce priveşte documentele clubului FC Petrolul.

Marian Fătu a precizat că Garda Financiară Prahova nu poate da detalii în ceea ce priveşte documentele de clubul U Cluj privind transferurile de jucători.

În 16 noiembrie, Garda Financiară a declanşat controale încrucişate la cluburile de fotbal Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj, comisarii verificând documentele în baza cărora s-au făcut transferurile mai multor fotbalişti de la echipa clujeană la cea din Ploieşti, transferuri considerate suspecte de către procurori.

La FC Petrolul Ploieşti, acest control nu a fost făcut ca urmare a unei solicitări din partea altor instituţii, ci Garda Financiară Prahova s-a autosesizat.

Tot atunci, reprezentanţi ai Gărzii Financiare Cluj au făcut verificări, miercuri, la sediul clubului de fotbal CFR Cluj, iar surse judiciare declarau că verificarea a vizat atât transferurile unor jucători, cât şi alte activităţi financiare ale clubului.

Cu două zile înaintea acestor verificări, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj au făcut două percheziţii la sediile echipelor de fotbal Petrolul Ploieşti şi "U" Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici