Gică Hagi, după Botoşani - Viitorul 1-0: Din păcate, în careul advers nu am jucat cum trebuie

Gică Hagi, antrenorul Viitorului, nu a fost mulţumit de evoluţia echipei sale în partida cu FC Botoşani (scor 1-0 pentru moldoveni), de luni seară. Tehnicianul a pus, însă, prestaţia slabă şi pe seama terenului greu, acoperit cu zăpadă.

203 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi, după Botoşani - Viitorul 1-0: Din păcate, în careul advers nu am jucat cum trebuie

Gică Hagi, după Botoşani - Viitorul 1-0: Din păcate, în careul advers nu am jucat cum trebuie

Viitorul a ratat, în urma eşecului cu Botoşani, şansa de a trece pe primul loc în campionat. Jocul constănţenilor de pe faza ofensivă nu a mers cum trebuia, iar asta s-a văzut, a lăsat de înţeles Gică Hagi. ”A fost un meci ca şi terenul, a trebuit să ne adaptăm, să jucăm mai direct. Nu am reuşit să facem ce trebuie în prima repriză. În a doua parte am făcut mai mult presing, am avut ocazii, dar asta a fost.

Din păcate, în careul advers nu am jucat cum trebuie, am avut un şut sau două. Acesta este fotbalul, câteodată nu iese cum îţi doreşti, poate ei au fost mai inspiraţi. Astra a avut trei zile de odihnă mai mult decât noi, programarea fost făcută bine. Noi am jucat şi în deplasare la 300 de kilometri, ei au jucat acasă, dar asta este.” , a declarat Gică Hagi, la finalul partidei, la Digi Sport.

Viitorul rămâne pe locul 3, cu 32 de puncte, şi ratează şansa de a trece pe prima poziţie în Liga 1. Dacă s-ar fi impus, constănţenii ar fi trecut peste liderul CFR Cluj, care are în acest moment 35 de puncte. În etapa următoare, Viitorul primeşte vizita Astrei Giurgiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici