Hagi: Sunt mândru de tot ce am făcut, mă bucur că în spate rămân lucruri frumoase

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, joi seara, la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, că este mândru de tot ce a făcut până acum şi se bucură că în spatele său "rămân lucruri frumoase".

148 afișări
Imaginea articolului Hagi: Sunt mândru de tot ce am făcut, mă bucur că în spate rămân lucruri frumoase

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Sunt bine, sunt fericit că sunt lângă fotbal, cu echipa. Familia, copiii sunt bine, iar din punct de vedere sportiv nu pot să mă plâng. Sunt mândru de tot ce am făcut, anii trec, dar mă bucur că în spate rămân lucruri frumoase. E o vârstă frumoasă, sunt sănătos... cum să arăt vârsta când mă antrenez? Chiar am dat şi câteva kilograme jos, din ce în ce arăt mai bine", a spus tehnicianul formaţiei FC Viitorul.

Hagi a adăugat că singurul lucru care îi lipseşte este fiica sa, Kira, care studiază actoria în Statele Unite ale Americii. "Singurul lucru care îmi lipseşte în momentul de faţă e fi-mea, care e plecată acum în America. Dar am vorbit cu ea aseară, am comunicat şi prin mesaje... era frumos să fie şi ea lângă mine, dar nu contează. Ea se simte bine acolo şi ştiu că îi place ce face", a menţionat Hagi.

În ceea ce îl priveşte pe fiul său, Ianis, fostul căpitan al echipei naţionale a afirmat că acesta are potenţial, dar nu poate spune acum dacă îl va depăşi în carieră. "Sunt mulţumit de Ianis, deja joacă alături de noi, a crescut din ce în ce mai mult, şi cred că e pe drumul cel bun. Ianis trebuie să înceapă mai întâi şi o să vedem cum va fi. Nu putem să spunem acum dacă o să mă depăşească sau nu. Normal că el talent are, dar trebuie să muncească foarte mult, să fie ambiţios, să îşi construiască o carieră frumoasă. Deocamdată e la micul dejun, mai are până să mănânce prânzul şi apoi cina... Drumul va fi lung, vor veni şi momente grele în carieră, iar pentru asta trebuie să scoată tot ce are mai bun pentru că potenţial are", a precizat Hagi.

Gheorghe Hagi şi-a sărbătorit ziua de naştere în Turcia, unde echipa FC Viitorul se află într-un stagiu de pregătire. La petrecerea care a avut loc joi seara la un restaurant din staţiunea Belek, Hagi a primit un tort decorat cu stema clubului Galatasaray Istanbul şi două tricouri ale echipei AS Roma cu autografele atacantului Francesco Totti şi ale colegilor săi. La petrecere a fost prezent şi preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, care i-a făcut cadou lui Hagi un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor din lotul condus de Constantin Gâlcă.

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, considerat "Regele" fotbalului românesc, s-a născut la 5 februarie 1965, la Săcele. Hagi a împlinit joi 50 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici