Halep o întâlneşte pe Vaidisova, vineri, de la ora 17.00, la Miami Open

Simona Halep, locul 3 mondial, va juca împotriva sportivei cehe Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card şi locul 328 WTA, vineri, de la ora 17.00, pe arena centrală la Miami Open, conform programului anunţat pe site-ul oficial al competiţiei.

614 afișări
Imaginea articolului Halep o întâlneşte pe Vaidisova, vineri, de la ora 17.00, la Miami Open

Halep o întâlneşte pe Vaidisova, vineri, de la ora 17.00, la Miami Open

Halep şi Vaidisova, care se întâlnesc la Miami în turul doi, nu au mai fost adversare până în prezent.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, nu înainte de ora 02.00, tot pe arena centrală, va avea loc meciul dintre numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, şi Monica Niculescu, locul 70 WTA. Cele două au mai fost adversare o dată, în acest an, în turul doi la Indian Wells, învingătoare fiind Williams, scor 7-5, 7-5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici