Handbalista Ada Iliescu, în pragul disperării: Operaţia a devenit o urgenţă

După un an 2016 plin de cumpene şi veşti triste, handbalista Ada Iliescu cere din nou ajutorul oamenilor pentru a putea face cea de-a doua operaţie, după ce în luna aprilie a anului trecut a fost operată la creier.

634 afișări
Imaginea articolului Handbalista Ada Iliescu, în pragul disperării: Operaţia a devenit o urgenţă

Handbalista Ada Iliescu, în pragul disperării: Operaţia a devenit o urgenţă

Într-un interviu acordat publicaţiei Libertatea, Ada a afirmat că a ajuns la capătul puterilor şi are nevoie disperată de 10.000 de euro pentru intervenţia la coloană. “Operaţia la care urmează să fiu supusă a devenit o urgenţă. Mă refer la tumoarea de pe coloana care trebuie operată. Pe lângă radioterapia din Franţa, la care mai am de completat 4.000 de euro euro, intervenţia pentru coloană este 10.000 de euro şi va avea loc tot la spitalul Monza, la acelasi doctor. Sunt în pragul disperării. Nu am reuşit să strâng suma necesară operaţiei”, e declarat handbalista Ada Iliescu pentru Libertatea.

La doar 24 de ani, sportiva legitimată la Victoria Bucureşti suferă de o boală rară numită neurinoamele acustice sau schwanoamele vestibulare, care sunt afecţiuni benigne ce se dezvoltă la baza creierului şi afectează mai ales rădăcinile nervilor spinali.

În termeni mai puţin tehnici, Ada şi-a pierdut parţial auzul la urechea dreaptă. Pierderea auzului reprezintă prima fază, iar dacă tumoarea ajunge la creier există riscul de pareză, paralizie şi alte complicaţii.

Cum o puteţi ajuta pe ADA ILIESCU

Încă de când a fost diagnosticată, Ada a primit foarte mult sprijin din partea oamenilor. Cei care doresc să o susţină în continuare pot face acest lucru prin donaţii în unul dintre conturile de mai jos.

Iliescu Elena Adriana
RO06BRDE445SV75564974450 BRD (lei)
RO48INGB0000999905663489 ING (euro)
(Cod Swift: INGBROBU) RO57INGB0000999902831218 ING (lei)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici