Indian Wells - Simona Halep o învinge pe Sorana Cîrstea şi rămâne cea mai bună jucătoare din România

Duelul românesc dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea a fost adjudecat marţi seara de fosta lideră mondială, în optimile de finală ale turneului WTA 1000 de la Indian Wells. Simona Halep s-a impus în două seturi, cu 6-1, 6-4, după o oră şi 24 de minute de joc, avansând în sferturile de finală.

829 afișări
Imaginea articolului Indian Wells - Simona Halep o învinge pe Sorana Cîrstea şi rămâne cea mai bună jucătoare din România

Indian Wells - Simona Halep o învinge pe Sorana Cîrstea şi rămâne cea mai bună jucătoare din România

Constănţeanca a făcut un prim set de excepţie, în care a cedat un singur game, când conducea deja cu 4-0, în condiţiile în care primul serviciu i-a intrat în proporţie de doar 45%.

Cîrstea a început bine setul secund, conducând cu 2-0 şi break avans şi dând impresia că ar putea echilibra partida. Halep a revenit însă imediat, a dus setul cap la cap până la 4-4, după care şi-a valorificat serviciul şi a făcut un break decisiv, cu care a închis meciul.

Pentru prezenţa în optimile de finală, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 95.575 dolari şi 120 de puncte, însă nu va reuşi să o depăşească pe rivala sa de marţi în clasamentul jucătoarelor din România.

În schimb, Simona Halep va fi recompensată pentru accederea în sferturi, cu 179.940 dolari şi 215 puncte, care, în funcţie de rezultatele lui Leylah Fernandez şi a Elenei Rybakina, ar putea-o readuce în top 20.

În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Petra Martic şi Liudmila Samsonova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici