Înfrângere la 10 goluri pentru Vâlcea în confruntarea cu CSKA Moscova din EHF Champions League

Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea au fost învinse categoric, cu 24-34 (9-17), duminică, pe teren propriu, de CSKA Moscova, una din principalele candidate la câştigarea grupei B a EHF Champions League.

298 afișări
Imaginea articolului Înfrângere la 10 goluri pentru Vâlcea în confruntarea cu CSKA Moscova din EHF Champions League

Înfrângere 10 goluri pentru Vâlcea în confruntarea cu CSKA Moscova din EHF Champions League

Râmnicu Vâlcea venea după două victorii consecutive în Grupa B, împotriva contracandidatelor din subsolul clasamentului, dar valoarea rusoaicelor s-a dovedit a fi mult peste cea a vâlcencelor.

CSKA Moscova câştigase partida încă înaintea pauzei, diferenţa de 7-8 goluri din prima repriză, în favoarea moscovitelor, dovedindu-se insurmontabilă.

În repriza secundă, elevele lui Florentin Pera au fost mai eficiente în atac, dar insuficient pentru a evita o înfrângere categorică.

Vâlcea e pe locul 7 momentan, cu 4 puncte, şi pentru o eventuală calificare în primele 6 este nevoită să obţină puncte în confruntările cu Odense şi Brest din prima jumătate a lunii februarie, dar şi din cele două restanţe cu Dormund şi cu Podravka.

CSKA ocupă locul 2 în clasament, cu 17 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat, ceea ce face ca partida cu actualul lider, Gyor, din ultima etapă, să decidă probabil câştigătoarea grupei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici