Înotătoarea Ana Iulia Dascăl a obţinut prima medalie pentru România la FOTE Gyor 2017

Înotătoarea Ana Iulia Dascăl a obţinut, miercuri, medalia de bronz în proba de 100 de metri liber, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), organizat la Gyor, informează site-ul cosr.ro.

276 afișări
Imaginea articolului Înotătoarea Ana Iulia Dascăl a obţinut prima medalie pentru România la FOTE Gyor 2017

Înotătoarea Ana Iulia Dascăl a obţinut prima medalie pentru România la FOTE Gyor 2017

Ana Dascăl a fost premiată chiar de Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), dublă medaliată cu aur la 200 şi 400 de metri liber, în urmă cu 20 de ani, la FOTE Lisabona 1997.

De la finalul anului 2016, Ana Iulia Dascăl, legitimată la CSU Cluj-Napoca, se pregăteşte cu Laura Sachelarie, antrenor emerit, cea sub îndrumarea căreia înotătoarea Diana Mocanu a cucerit două medalii de aur la 100 şi 200 de metri spate, la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000, primele titluri olimpice din istoria nataţiei.

În vârstă de 14 ani, Ana Dascăl a purtat drapelul României la festivitatea de deschidere a competiţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici