Investitori germani negociază cu George Copos preluarea FC Rapid

Un grup de investitori germani negociază cu George Copos preluarea pachetului majoritar de acţiuni al SC FC Rapid SA, finalizarea tranzacţiei urmând să se producă în 4-6 săptămâni, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Voiculescu, reprezentantul la Bucureşti al oamenilor de afaceri germani.

66 afișări
Imaginea articolului Investitori germani negociază cu George Copos preluarea FC Rapid

George Copos (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"În ultimele zile au avut loc negocieri pentru eventuala preluare a FC Rapid Bucureşti de către un grup de oameni de afaceri din Germania. Nu este este vorba despre o persoană, ci de un grup. Negocierile sunt coordonate pentru partea germană de Mihai Voiculescu şi Laurenţiu Reghecampf. Termenul pentru o eventuală preluare a Rapidului de către oamenii de afaceri din Germania va fi de 4-6 săptămâni. Este vorba de preluarea în totalitate a acţiunilor deţinute de domnul Copos", a spus Mihai Voiculescu.

Omul de afaceri a explicat că preţul pe care grupul de investitori germani îl va plăti în schimbul pachetului majoritar de acţiuni al clubului Rapid se va stabili în ultima fază a negocierilor. "Stadiul actual al negocierilor este verificarea economică şi juridică a documentelor la Rapid. Partea financiară, adică preţul, se va stabili în ultima fază a negocierilor", a adăugat Voiculescu.

La sfârşitul lunii martie 2008, George Copos a încheiat cu Taher un contract de cedare a 80 la sută din acţiunile SC FC Rapid SA în schimbul a aproximativ 13 milioane de euro, dar tranzacţia nu s-a mai finalizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici