Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti: Am arătat caracter în prelungiri. Suntem bine pregătiţi, mai puteam înscrie 2-3 goluri

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat joi, după victoria formaţiei sale în deplasare cu Astra Giurgiu în sferturile de finală ale Cupei Ligii, faptul că jucătorii săi au arătat caracter şi că sunt bine pregătiţi din punct de vedere fizic, creându-şi foarte multe ocazii de gol.

213 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti: Am arătat caracter în prelungiri. Suntem bine pregătiţi, mai puteam înscrie 2-3 goluri

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti: Am arătat caracter în prelungiri. Suntem bine pregătiţi, mai puteam înscrie 2-3 goluri

Scorul în timpul regulamentar a fost 2-2, dar bucureştenii au înscris de trei ori în prelungiri. Gnohere (13'), Palic (52'), Popa (91'), Hanca (penalty 104', 117') au înscris pentru Dinamo, iar Alibec (49') şi Budescu (penalty 70') au marcat pentru Astra. Dinamo va juca în semifinalele Cupei Ligii împotriva formaţiei FC Steaua Bucureşti.

"A fost un meci spectaculos, frumos pentru telespectatori şi suporteri. Am început destul de ezitant si din păcate am făcut greşeli la 1-0 şi 2-1. Am intrat cu teamă după pauză şi am greşit, i-am băgat în joc pe cei de la Astra. Am arătat caracter în prelungiri, cred că mai puteam înscrie 2-3 goluri. Am arătat că suntem bine pregătiţi, că vrem să câştigăm această Cupă. Mai ales că va fi un derby cu Steaua, cred că altfel va fi meciul din semifinale.

Jucătorilor li s-a promis o primă de joc, dar nu se ştia suma. Abia acum le-a spus domnul Negoiţă despre câţi bani este vorba. Nu e o sumă foarte mare, dar băieţii se bucură.

Mă bucură evoluţia lui Popa şi a tuturor jucătorilor tineri. Echipa noastră de scouting l-a urmărit timp de un an la Târgovişte. Dudea a stat foarte bine în teren. Sunt satisfăcut ca antrenor când jucătorii tineri confirmă, înseamnă că i-am ales bine. Pentru primul meci, evoluţia lui Ceccareli e în regulă. Are doar trei săptămâni de antrenament, dar se vede că e puternic la duelurile aeriene.

Am fost extrem de îndurerat după auzul morţii lui Daniel Prodan. După o astfel de tragedie, ne dăm seama în cât stres stăm tot timpul în acest sport. E o pierdere mare pentru fotbalul românesc, condoleanţe familiei", a declarat Ioan Andone după meci, pentru DigiSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici