JOCURILE PARALIMPICE: A doua medalie pentru România. Eduard Carol Novak, argint la contratimp individual ciclism

Eduard Carol Novak a câştigat medalia de argint la contratimp individual în cadrul concursului de ciclism de la Jocurile Paralimpice de la Londra, aducând a doua medalie pentru România după aurul de la urmărire.

1114 afișări
Imaginea articolului JOCURILE PARALIMPICE: A doua medalie pentru România. Eduard Carol Novak, argint la contratimp individual ciclism

JOCURILE PARALIMPICE: A doua medalie pentru România. Eduard Carol Novak, argint la contratimp individual ciclism (Imagine: london2012.com)

Novak a fost devansat de cehul Jiri Jezek, locul trei revenind unui alt sportiv din Cehia, Jiri Bouska.

Sâmbătă, Eduard Carol Novak a adus prima medalie de aur pentru România în istoria Jocurilor Paralimpice, după ce s-a impus în cursa de urmărire pe velodrom.

Eduard Novak, în vârstă de 36 de ani, este vicecampion olimpic în 2008 la Beijing, în proba de contratimp şi dublu campion mondial atât pe şosea, cât şi la contratimp, iar la Londra a purtat pentru a doua oară în carieră drapelul la ceremonia de deschidere.

Obiectivul României la această ediţie a Jocurilor Paralimpice este obţinerea a două medalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici