Jose Mourinho: Cu siguranţă voi reveni din vară

Jose Mourinho, fostul manager de la Chelsea, a declarat, într-un interviu acodat publicaţiei BT Sports că a primit multe oferte, dar a preferat să aştepte momentul potrivit, iar în vară va alege clubul la care îşi va continua cariera de antrenor.

261 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho: Cu siguranţă voi reveni din vară

Jose Mourinho: Cu siguranţă voi reveni din vară

"Cu siguranţă voi reveni din vară. Nu ştiu încă unde. Din luna decembrie, după plecarea de la Chelsea, am fost suficient de norocos să primesc nu doar multe oferte, ci oferte bune. Dar am luat decizia să aştept. În luna iulie, când începe noul presezon, vreau însă să revin", a spus portughezul, campion al Angliei cu Chelsea în sezonul trecut 2015-2016.

Conform presei britanice, Jose Mourinho ar urma să-l înlocuiască din vară pe olandezul Louis van Gaal la conducerea formaţiei Manchester United. După ce a fost prezent în tribunele stadionului Giusseppe Meazza, la un meci al fostei sale echipe, Internazionale Milano, presa din Italia a specuilat că portughezul ar putea reveni pr banca unei formaţii din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici