Le Parisien: Carlo Ancelotti trece la Real Madrid, Jose Mourinho va antrena PSG

Cotidianul francez Le Parisien a scris, miercuri, că există posibilitatea ca grupările Real Madrid şi Paris Saint-Germain să facă schimb de antrenori în vară, urmând ca italianul Carlo Ancelotti să ajungă în Spania, iar portughezul Jose Mourinho să vină în Franţa.

277 afișări
Imaginea articolului Le Parisien: Carlo Ancelotti trece la Real Madrid, Jose Mourinho va antrena PSG

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Carlo Ancelotti şi-a dat acordul verbal pentru a prelua echipa Real Madrid. Ambele părţi îşi doresc să colaboreze din sezonul viitor. În ceea ce îl priveşte pe Mourinho există şanse ca el să ajungă la PSG. Dar în calea acestei afaceri stă Chelsea Londra", a scris publicaţia franceză Le Parisien.

Presa internaţională a scris în ultima perioadă că Jose Mourinho va pleca de la Real Madrid în vară, iar viitorul său va fi legat de PSG sau Chelsea. Publicaţiile spaniole au notat că oficialii clubului Real Madrid l-au contactat deja pe Carlo Ancelotti pentru a-l înlocui pe tehnicianul portughez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici