Lewandowski va purta banderola Ucrainei lui Shevcenko la Cupa Mondială

Căpitanul Poloniei, Robert Lewandowski, s-a angajat să poarte culorile Ucrainei pe mânecă la Cupa Mondială pentru a-şi arăta solidaritatea cu ţara devastată de război, după ce a primit o banderolă specială albastră şi galbenă de la Andriy Shevchenko.

196 afișări
Imaginea articolului Lewandowski va purta banderola Ucrainei lui Shevcenko la Cupa Mondială

Robert Lewandowski, Facebook

Atacantul Barcelonei s-a întâlnit cu fostul căpitan şi selecţioner al Ucrainei, Shevchenko, pe stadionul naţional din Varşovia, pentru a primi banderola pe care o va purta în Qatar pentru a reprezenta simbolic Ucraina, care nu s-a calificat la turneu.

"Voi purta culorile Ucrainei la Cupa Mondială din Qatar", a declarat Lewandowski. "Voi purta banderola lui Shevcenko la Cupa Mondială din noiembrie, ca un memento că poporul ucrainean nu este singur şi rămâne în gândurile noastre.

Să fiu aici cu Andriy înseamnă mult pentru mine".

Fostul atacant al lui Chelsea şi AC Milan, Shevchenko, care a jucat pentru Ucraina de 111 ori marcând 48 de goluri şi a reprezentat Dinamo Kiev înainte de a juca în străinătate, a strâns fonduri pentru a reconstrui ţara sa în urma invaziei.

"Vreau să-i mulţumesc lui Lewandowski pentru acest act de solidaritate şi pentru toată munca sa în numele ţării mele", a declarat Shevchenko.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici