LIGA CAMPIONILOR | Au desenat pe teren. Câte pase au legat fotbaliştii lui Real Madrid înainte de golul lui Benzema / Mesajul căpitanului Ramos pentru contestatari

Fotbaliştii Realului au desenat la golul egalizator din partida cu Bayern, returul din semifinalele Ligii Campionilor. Analiştii au calculat şi, înainte ca Benzema să marcheze, formaţia lui Zidane a reuşit să lege un număr impresionant de pase.

2810 afișări
Imaginea articolului LIGA CAMPIONILOR | Au desenat pe teren. Câte pase au legat fotbaliştii lui Real Madrid înainte de golul lui Benzema /  Mesajul căpitanului Ramos pentru contestatari

LIGA CAMPINILOR | Au desenat pe teren. Câte pase au legat fotbaliştii lui Real Madrid înainte de golul lui Benzema / Mesajul căpitanului Ramos pentru contestatari

Real Madrid a început greu meciul cu Bayern, de pe Santiago Bernabeu. Sergio Ramos a greşit în careu, după o centrare, şi Kimmich a deschis scorul în minutul 3. Avantajul nemţilor nu a durat mult, deoarece Karim Benzema a egalat în minutul 11.

Reuşita francezului a fost una specială, cel puţin asta spun statisticile. Înainte de atacantul francez să împingă mingea în plasă, cu capul, colegii săi au desenat pe teren. Oamenii lui Zinedine Zidane au legat 28 de pase consecutive, scrie prosport.ro.

Vedeti imaginea incredibila pe prosport.ro
 

Real Madrid a ţinut cu greu piept asaltului dat de Bayern Munchen pe Santiago Bernabeu, a terminat returul semifinalelor la egalitate, scor 2-2, şi s-a calificat în a treia finală consecutivă a Ligii Campionilor, iar căpitanul Sergio Ramos a avut un discurs foarte articulat la finalul celor 90 de minute.

 "Real Madrid merită să fie la Kiev! E în ADN-ul nostru, forţa puterilor blanco ne împinge să luptăm mereu până în ultima secundă. Ne bucurăm că am reuşit să eliminăm un adversar puternic. Ştiu că mulţi vorbesc despre diferite lucruri dar noi vorbim pe teren. Sunt mândru de această echipă şi tot timpul am spus că suntem capabili de orice sacrificiu. Credem în noi şi în ceea ce putem realiza împreună, iar asta am demonstrat-o în ultimii ani", a spus Ramos, după 90 de minute în care echipa pe care a condus-o din teren a avut mult de tras.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici