Liga Campionilor | Scorul serii Paris Saint-Germain, 7-1 cu Celtic Glasgow / FC Barcelona s-a calificat în optimile de finală / Rezultate Champions League

FC Barcelona şi-a asigurat matematic calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a remizat, miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Juventus Torino, în cea de-a cincea etapă a fazei grupelor.

1755 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor | Scorul serii Paris Saint-Germain, 7-1 cu Celtic Glasgow / FC Barcelona s-a calificat în optimile de finală / Rezultate Champions League

Liga Campionilor | ŢSKA Moscova - Benfica Lisabona, scor 2-0, în grupa A / Rezultate meciuri

În urma acestui rezultat, formaţia catalană a acumulat 11 puncte şi va merge de pe primul loc în următoarea fază a competiţiei. Barcelona are de partea sa meciurile directe şi nu mai poate fi ajunsă de Juventus, care este a doua clasată, cu opt puncte. Sporting are şapte puncte şi este a treia, iar Olympiakos ocupă ultimul loc, cu un singur punct.

FC Barcelona este cea de-a opta echipă care îşi asigură prezenţa în optimile Ligii Campionilor, după Tottenham Hotspur, Manchester City, Paris Saint-Germain, Bayern Munchen, Beşiktaş Istanbul, Real Madrid şi Chelsea Londra.

În ultima rundă, Barcelona va întâlni Sporting Lisabona, pe Camp Nou, iar Juventus va juca în deplasare cu Olympiakos.

Scorul serii a fost realizat de Paris Saint-Germain, 7-1 cu Celtic Glasgow, în grupa B, în timp ce surpriza a fost produsă de echipa elveţiană FC Basel, care a învins Manchester United, cu scorul de 1-0.

ŢSKA Moscova a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Benfica Lisabona, în grupa A din Liga Campionilor.

Georgi Schennikov a deschis scorul în minutul 13, iar Jardel şi-a trimis mingea în propria poartă, în minutul 56.

În urma acestei victorii, ŢSKA Moscova a acumulat nouă puncte şi a urcat pe locul secund, la trei puncte de liderul Manchester United. FC Basel ocupă locul al treilea, cu şase puncte, în timp ce Benfica este ultima, cu cinci înfrângeri în cinci meciuri.

În cel de-al doilea meci al zilei, în grupa A, FC Basel întâlneşte, pe teren propriu, de la 21:45, Manchester United.

În ultima rundă, ŢSKA Moscova va evolua, în deplasare, cu Manchester United, în timp ce Benfica va primi vizita formaţiei FC Basel.

Chelsea a învins Qarabag, scor 4-0, şi a obţinut calificarea în optimile Ligii Campionilor

Formaţia Chelsea Londra a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa azeră FK Qarabag, în etapa a cincea din grupa C a Ligii Campionilor, şi şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Oaspeţii au evoluat în superioritate numerică din minutul 19, după eliminarea lui Rashad Sadygov, pentru un fault comis în careu. Eden Hazard a transformat lovitura de la 11 metri şi a deschis scorul, iar mijlocaşul belgian a pasat decisiv la golul de 2-0, marcat, în minutul 36, de Willian. Cesc Fabregas a înscris şi el, din penalty, în minutul 71, iar Willian a reuşit dubla în minutul 85 şi a stabilit scorul final.

În clasamentul grupei C, Chelsea a acumulat 10 puncte şi a urcat pe primul loc, la două puncte avans faţă de AS Roma, care urmează să întâlnească Atletico Madrid, în deplasare, de la 21:45. Spaniolii sunt pe locul 3, cu trei puncte, în timp ce Qarabag ocupă ultimul loc, cu două puncte.

Rezultatele înregistrate miercuri în Liga Campionilor:

Grupa A:
FC Basel - Manchester United 1-0 (Lang 89')
ŢSKA Moscova - Benfica 2-0 (Schennikov 14', Jardel 56'-autogol)

Grupa B:
PSG - Celtic 7-1 (Neymar 9', 22', Cavani 29', 79', Mbappe 36', Verratti 75', D. Alves 80'/M. Dembele 1')
Anderlecht - Bayern 1-2 (Hanni 63'/Lewandowski 51', Tolisso 77')

Grupa C:
Qarabag - Chelsea 0-4 (Hazard 21'-penalty, Willian 36', 85', Fabregas 71'-penalty)
Atletico Madrid - AS Roma 2-0 (Griezmann 69', Gameiro 85')

Grupa D:
Juventus - Barcelona 0-0
Sporting - Olympiacos 3-1 (Dost 40', 66', B. Cesar 43'/Odijdja-Ofoe 86')

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici