Lucian Bute ar putea boxa împotriva lui Kelly Pavlik

Campionul mondial al categoriei supermijlocii, versiunea IBF, Lucian Bute, l-ar putea întâlni pe americanul Kelly Pavlik, campion la categoria mijlocie, în versiunea WBO şi WBC, într-un meci care se va disputa pe "Cowboys Stadium" din statul american Texas, informează site-ul eastsideboxing.com.

66 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute ar putea boxa împotriva lui Kelly Pavlik

Lucian Bute ar putea boxa împotriva lui Kelly Pavlik

Conform sursei citate, meciul are mari şanse să se dispute în cazul în care cei doi pugilişti vor învinge în partidele pe care le vor susţine în data de 17 aprilie pentru a-şi apăra titlurile la categoriile lor.

Site-ul eastsideboxing.com precizează că promotorul Bob Arum a discutat deja cu proprietarul stadionului din Texas despre posibilitatea organizării unui asemenea eveniment şi a declarat că are toate şansele ca acesta să se şi realizeze în acest an.

Bob Arum a precizat că Lucian Bute ar fi cea mai bună variantă pentru un astfel de meci al lui Pavlik, însă a spus că în calcule mai sunt incluşi pugiliştii americani Paul Williams şi Winky Wright. Totuşi, pentru a putea boxa împotriva lui Bute, Pavlik va trebui să facă pasul spre categoria mijlocie.

Stadionul "Cowboys" a fost inaugurat în luna mai a anului 2009 şi are o capacitate de 80.000 de locuri.

Lucian Bute (25-0-0 20) îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

Tot la 17 aprilie, Kelly Pavlik va boxa împotriva argentinianului Sergio Gabriel Martinez, într-un meci care va avea loc în Atlantic City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici