Mama lui Cristiano Ronaldo, reţinută pe aeroportul Barajas deoarece avea 55.000 de euro în bagaj

Mama internaţionalului portughez Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, a fost reţinută pentru scurt timp pe aeroportul Barajas din Madrid, în timp ce încerca să plece în Portugalia cu 55.000 de euro în bagajul de mână, cu 45.000 de euro mai mult decât este permis, informează El Mundo.

2739 afișări
Imaginea articolului Mama lui Cristiano Ronaldo, reţinută pe aeroportul Barajas deoarece avea 55.000 de euro în bagaj

Mama lui Cristiano Ronaldo, reţinută pe aeroportul Barajas deoarece avea 55.000 de euro în bagaj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul a avut loc în luna mai.

Mama jucătorului echipei Real Madrid nu a putut să justifice imediat provenienţa celor 55.000 de euro, astfel că autorităţile au confiscat 45.000 de euro şi au lăsat-o pe femeia în vârstă de 61 de ani să plece cu 10.000 de euro.

Suma confiscată va rămâne în posesia autorităţilor până când Dolores Aveiro se va prezenta cu documente justificative.

Tentativa de părăsire a Spaniei cu o astfel de sumă nu constituie un delict, ci o abatere administrativă. De aceea, mama lui Cristiano Ronaldo nu a fost arestată, ci doar reţinută timp de câteva minute şi a putut apoi să plece din Spania cu suma maximă permisă de lege. Dolores Aveiro va putea să îşi recupereze banii confiscaţi după ce va prezenta documente prin care să justifice provenienţa acestora şi după ce va plăti o amendă.

El Mundo notează că pe aeroportul Barajas sunt semnalate frecvent cazuri precum cel al mamei lui Ronaldo şi menţionează că în urmă cu câteva săptămâni în bagajul unui cetăţean chinez s-au găsit aproximativ 850.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici