Marin Barbu nu poate antrena Ceahlăul

Antrenorul Marin Barbu, care a discutat, în ultimele zile, pentru preluarea conducerii tehnice a echipei Ceahlăul, a declarat, vineri, că nu poate onora oferta primită de la gruparea din Piatra Neamţ din cauza unor probleme contractuale cu Dunărea Giurgiu.

19 afișări
Imaginea articolului Marin Barbu nu poate antrena Ceahlăul

Marin Barbu nu poate antrena Ceahlăul (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Din cauza unor probleme contractuale nu am putut onora oferta Ceahlăului. Ratarea acestui contract e o pierdere foarte mare pentru mine. Am lucrat la un alt nivel şi consider că era timpul să revin în prima ligă. Din nefericire, primarul Iliescu (n.r. - primarul municipiului Giurgiu) n-a vrut în ruptul capului să-mi dea drumul", a spus Barbu.

Marin Barbu a precizat că a crezut până în ultima clipă că va prelua echipa Ceahlăul. "Situaţia e definitivă, nu mai poate fi întoarsă, n-am crezut că domnul Ştefan nu îl poate convinge, mai ales că îi ştiam prieteni. Chiar dacă am o clauză de reziliere destul de mare, în momentul în care am plecat spre Piatra Neamţ pentru a discuta cu oficiali Ceahlăului am crezut până în ultima clipă că se poate rezolva totul pe cale amiabilă. Este o pierdere mare pentru mine, poate şi pentru Ceahlăul. N-a fost vorba de refuzul meu, dar în viaţă nu se ştie niciodată ce se va întâmpla. Chiar intenţionam să-mi cumpăr un apartament la Piatra Neamţ, avansasem mult pe ideea acestui proiect, însă acum se va înfăptui când o vrea Dumnezeu şi când mă va mai dori domnul Ştefan la echipă", a afirmat tehnicianul.

Barbu a menţionat că discutase şi cu jucătorii echipei Ceahăul, care erau bucuroşi de perspectiva de a fi antrenaţi de el. "Vorbisem şi cu băieţii în vestiar, în cele două zile cât am stat la Piatra Neamţ. Erau mulţumiţi, bucuroşi, unii mă ştiau din trecut, alţii auziseră de mine că îmbin biciul cu zăhărelul", a adăugat Marin Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici