Marius Copil a ajuns în ultimul tur al calificărilor de la Indian Wells

Marius Copil (locul 111 ATP) l-a învins, miercuri dimineaţă, scor 7-6(5), 6-2, pe Lukas Rosol (Cehia, 155 ATP), în prima manşă a calificărilor turneului Masters de la Indian Wells.

184 afișări
Imaginea articolului Marius Copil a ajuns în ultimul tur al calificărilor de la Indian Wells

Marius Copil a acces în ultimul tur al calificărilor de la Indian Wells (Imagine: DAN HORIA TAUTAN/ MEDIAFAX FOTO)

Marius Copil a ajuns în ultimul tur al calificărilor de la Indian Wells, după ce a trecut fără emoţii de Rosol, scor 7-6(5), 6-2, iar pentru un loc pe tabloul principal se va duela în această seară cu Denis Kudla (SUA, 130 ATP).

Marius şi-a consolidat încrederea după ce săptămâna trecută a atins optimile de la Dubai (1-6, 4-6 cu Lucas Pouille), iar asta s-a văzut din plin şi contra lui Lukas Rosol. Serviciul i-a funcţionat la cote înalte, iar cehul nu a reuşit nici măcar un break, în timp ce Copil s-a impus pe serviciul adversarului de două ori, la 1-1 şi la 5-2 în manşa secundă.

Pentru Copil, calificarea pe tabloul principal de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare de 8 milioane de dolari, ar reprezenta o premieră. Cert este că Marius are şanse importante, întâlnind un jucător mai slab clasat decât el. Copil şi Kudla au mai jucat un singur meci direct până acum, iar americanul a câştigat în calificările de la Basel 2013, cu 1-6, 6-3, 6-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici