Marius Şumudică: Am făcut un joc bun, dar n-am avut noroc. Viitorul a avut un şut şi a dat gol

Astra Giurgiu a pierdut, duminică, scor 0-1, meciul disputat pe teren propriu cu FC Viitorul, în etapa a 11-a din Liga 1, iar antrenorul Marius Şumudică a declarat, la final, că echipa sa nu merita să piardă meciul şi că sunt probleme la echipă din toate punctele de vedere.

253 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Am făcut un joc bun, dar n-am avut noroc. Viitorul a avut un şut şi a dat gol

Marius Şumudică: Am făcut un joc bun, dar n-am avut noroc. Viitorul a avut un şut şi a dat gol (Imagine: Bogdan Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

În urma acestui rezultat, Viitorul acumulează 20 de puncte şi urcă pe locul trei în clasament, în timp ce Astra rămâne pe locul 11, cu 11 puncte adunate.

"Am făcut un joc bun, dar n-am avut noroc. Am întâlnit o echipă odihnită. Noi de duminica trecută am jucat trei meciuri. Nu e uşor. Viitorul a avut un şut periculos şi au dat un gol. Nu a fost o diferenţă de valoare. Noi în prima repriză am avut ocazia imensă a lui Ioniţă. Sunt probleme la echipă din toate punctele de vedere şi se pare că începem să compromitem sezonul", a declarat Şumudică la Dolce Sport.

Antrenorul Astrei a comentat şi întâmplările ce au avut loc sâmbătă, la meciul FC Botoşani - Dinamo, dar şi situaţia financiară a clubului din Giurgiu.

"Anul acesta e o singură echipă care se duce glonţ. Nu aţi văzut ce s-a întâmplat cu Dinamo? E posibil aşa ceva? E clar ce se întâmplă în acest moment în Liga 1.Până acum eu nu am primit nimic, Dani Coman ştie mai bine care e situaţia cu banii la Astra", a conchis Marius Şumudică la Dolce Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici