Meciul amical România - Finlanda se dispută azi, 20:30, pe stadionul din Ploieşti

Naţionala lui Contra întâlneşte Finlanda la Ploieşti, acolo unde sunt aşteptaţi peste 7.000 de spectatori. Ora de start a meciului este 20:30.

3706 afișări
Imaginea articolului Meciul amical România - Finlanda se dispută azi, 20:30, pe stadionul din Ploieşti

Meciul amical România - Finlanda se dispută azi, 20:30, pe stadionul din Ploieşti

După victoria din meciul precedent, 3-2 cu Chile, România primeşte vizita lui Chile, în ceea ce reprezintă ultimul test înaintea startului Ligii Naţiunilor. Echipa naţională trece printr-o perioadă fastă în 2018, an în care a disputat 3 meciuri, toate încheiate cu victorii.

Meciurile disputate de naţionala României în acest an: Israel- România 1-2; România- Suedia 1-0; România- Chile 3-2.

Până acum, România şi Finlanda s-au întâlnit de 10 ori, iar echipa noastră are avantaj, 7 victorii şi 3 egaluri. Ultimul meci s-a disputat în 2015 şi a avut loc în campania de calificare pentru EURO 2016. Scorul s-a terminat 1-1, cu un gol marcat de Ovidiu Hoban (min. 91).

Lotul ales de selecţionerul Cosmin Contra este un mix între jucători cu experienţă şi jucători tineri. Printre jucătorii tineri se numără Alexandru Cicâlcău (Viitorul Constanţa), Dennis Man ( FCSB), Dragoş Nedelcu (FCSB), Ionuţ Nedelcearu ( FK Ufa).

Echipele probabile

Romania: Tătăruşanu – Manea, Săpunaru, Bălaşa, Bancu – Anton, Nedelcu – Chipciu, Băluţă, Mitriţă – Puşcaş

Finlanda: Hradecky – Pirinen, Toivio, Vaisanenm Raitala – Lod, Lam, Schuller, Taylor – Skrabb, Vayrynen

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici