Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova de la turneul de la Roma, AMÂNAT din cauza ploii

Luna mai este capricioasă atât în România, cât şi pe întreg continentul. De ploi nu a scăpat nici Italia, situaţie care afectează desfăşurarea turneului de tenis de la Roma.

843 afișări
Imaginea articolului Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova de la turneul de la Roma, AMÂNAT din cauza ploii

Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova de la turneul de la Roma, AMÂNAT din cauza ploii

Astfel meciurile de la Foro Italico nu vor începe mai devreme de ora 16:00, iar acest lucru îi schimbă şi programul fostului lider mondial. Simona Halep trebuia să debuteze la Roma după ora 14:00 în faţa jucătoarei Marketa Vondrousova (44 WTA), însă acum, în urma ultimelor informaţii, meciul sportivei din Constanţa va începe în jurul orei 17:30.

O singură confruntare directă a avut loc între Halep şi Vondrousova, în acest an, la Indian Wells. Românca a pierdut atunci în trei seturi, 2-6; 6-3; 6-2.

Simona Halep vine la Roma după finala de la Madrid pierdută în faţa jucătoarei din Olanda, Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, dar a precizat că este optimistă. "În acest moment sunt mulţumită cu jocul meu, sunt fericită că am putut să trec cu bine peste turneul de la Madrid. A fost o săptămână dificilă acolo. Sunt încrezătoare şi vom vedea ce va fi în următoarele săptămâni. Îmi place la Roma, îmi place la Roland Garros, dar eu sunt pregătită pentru orice", a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici