Microbuz cu suporteri maghiari, atacat cu doze de bere la Sighişoara. Poliţiştii fac cercetări

Poliţiştii din Sighişoara fac cercetări după ce au primit o plângere că un microbuz în care se aflau suporteri maghiari a fost atacat cu doze de bere de mai multe persoane în timp ce tranzita localitatea.

972 afișări
Imaginea articolului Microbuz cu suporteri maghiari, atacat cu doze de bere la Sighişoara. Poliţiştii fac cercetări

Microbuz cu suporteri maghiari, atacat cu doze de bere la Sighişoara. Poliţiştii fac cercetări (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Gabriela Stoica, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că microbuzul de opt locuri avea numere de Ungaria şi transporta suporteri maghiari la meciul de fotbal România - Ungaria din preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

Potrivit acesteia, Poliţia Sighişoara a fost sesizată de unul dintre suporterii maghiari că microbuzul în care se afla alături de alţi suporteri a fost atacat cu doze de bere de mai multe persoane din oraş.

"E mult spus că a fost vorba de vandalizare, s-a depus plângere pentru distrugere, iar Poliţia Sighişoara face cercetări", a spus Gabriela Stoica.

Reprezentativa României a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici