Mihai Costea a fost EXCLUS din lotul echipei Steaua

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, că atacantul Mihai Stoica a foste exclus din lotul Stelei, după ce a refuzat să respecte programul echipei, fiind nemulţumit că nu a fost convocat pentru meciul cu Vardar Skopje.

301 afișări
Imaginea articolului Mihai Costea a fost EXCLUS din lotul echipei Steaua

Mihai Costea (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

"Mihai Costea nu a coborât la masă aseară şi am hotărât să îl trimitem la echipa a doua, chiar dacă noi nu avem aşa ceva. Pentru mine, el nu mai contează la echipa asta. Din ce am discutat eu astăzi cu el, era supărat pentru faptul că nu a fost introdus în lot. Este normal să fii supărat, dar nu este normal să nu vii la programul echipei. Sunt foarte mulţi jucători care au jucat foarte bine în perioada de pregătire. Mă refer la Paul Pârvulescu, la Gardoş, la Perpeliţă. Toţi ar trebui să-şi facă bagajele să plece. Toţi sunt jucătorii noştri, pe toţi îi respectăm, cu toţi vorbesc şi am o relaţie foarte ok şi înţeleg situaţia. Sunt foarte multe meciuri până în iarnă", a declarat Reghecampf, la DigiSport.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (3-0), echipa macedoneană Vardar Skopje, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici