Mihai Teja a semnat cu o nouă echipă din Liga 1

  • Antrenorul Mihai Teja (42 ani) a semnat marţi un contract valabil pentru un an şi jumătate cu Gaz Metan Mediaş, a anunţat clubul pe site-ul oficial.
  • Mihai Teja revine la Mediaş după aproximativ doi ani.
  • Acesta a mai stat pe banca Gazului în perioada iulie – decembrie 2018, timp în care a avut un bilanţ de 8 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 8 înfrângeri.
109 afișări
Imaginea articolului Mihai Teja a semnat cu o nouă echipă din Liga 1

Mihai Teja a semnat cu o nouă echipă din Liga 1.

Teja îl înlocuieşte pe Jorge Costa, care şi-a anunţat luni despărţirea de club din motive personale.

Noul tehnician al echipei a condus marţi după-amiază primul antrenament la Mediaş, iar miercuri va debuta pe banca Gazului în partida cu FC Hermannstadt.

„Mă reîntorc la familia mea şi sper să facem performanţă! Acesta va fi obiectivul nostru, performanţa. Vom juca să câştigăm fiecare meci”, a declarat Teja, într-o conferinţă de presă ce a urmat anunţului de numire a sa la cârma lui Gaz Metan.

Prima partidă la care Mihai Teja va sta pe bancă se joacă miercuri, la Mediaş, cu FC Hermannstadt, urmând ca duminică să întâlnească tot pe teren propriu pe Chindia Târgovişte.

La mijlocul săptămânii viitoare, Gaz Metan joacă în Cupa României cu Viitorul Pandurii Tg Jiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici