Mircea Sandu: "Banii nu pot să dispară. Erau folosiţi pentru diverse proiecte: arbitri, juniori..."

Mircea Sandu, fost preşedinte la FRF în perioada în care DIICOT susţine că a fost delapidată suma de un milion de euro, a declarat că din punctul său de vedere acest caz nu este valabilă

366 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: "Banii nu pot să dispară. Erau folosiţi pentru diverse proiecte: arbitri, juniori..."

Mircea Sandu: "Banii nu pot să dispară. Erau folosiţi pentru diverse proiecte: arbitri, juniori..." (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Sandu precizează că banii veniţi de la forurile internaţionale au fost cheltuiţi conform cu acordul dintre FRF şi FIFA.

"Banii nu pot să dispără din Federaţie în niciun caz. Banii erau pentru diverse proiecte, fotbal feminin, arbitri, juniori. E foarte greu să faci ceva în afară de ce e stipulat acolo pentru că trebuie să dai raportul. Nu se alocă bani oricum, nu se pot cheltui bani oricum. Pentru mine e surprinzător că a apărut acest caz. Nu am absolut nicio emoţie! Bilanţele noastre financiare sunt depuse la Ministerul de Finanţe. Din punctul meu de vedere nu există această cauză", a declarat Mircea Sandu la ProSport LIVE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici