Mircea Sandu îl dă în judecată pe Burleanu pentru că a încălcat o clauză de confidenţialitate

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că intenţionează să-l acţioneze în justiţie pe preşedintele federaţiei Răzvan Burleanu pentru că a divulgat detaliile contractului său de rentă viageră, urmând a-i cere daune de 500.000 de euro.

867 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu îl dă în judecată pe Burleanu pentru că a încălcat o clauză de confidenţialitate

Razvan Burleanu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Eu vreau să închei toate socotelile, o să ne vedem pe la tribunal. Bineînţeles că îl voi da în judecată. Am în contractul de rentă viageră o prevedere foarte clară privind confidenţialitatea contractului şi în cazul în care este deconspirată se plătesc daune de 500.000 de euro. Sigur că instanţa decide, dar dacă voi câştiga, îmi voi permite să-i dau săracilor", a declarat Sandu pentru MEDIAFAX.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a făcut publice detaliile contractului şi beneficiile pe care Sandu le are ca preşedinte de onoare al federaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici