Moraru: Iencsi va fi antrenor principal, Ianovschi - director tehnic, iar Pancu - preşedinte

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, vineri, agenţiei de presă MEDIAFAX, că Adrian Iencsi va fi antrenor principal, Mihai Ianovschi va ocupa postul de director tehnic, iar Daniel Pancu pe cel de preşedinte.

97 afișări
Imaginea articolului Moraru: Iencsi va fi antrenor principal, Ianovschi - director tehnic, iar Pancu - preşedinte

Adrian Iencsi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Oficialul grupării giuleştene a menţionat că deocamdată Adrian Iencsi nu a semnat contractul, dar mai mult ca sigur acesta va accepta propunerea pe care i-a făcut-o. "Adrian Iencsi va fi antrenorul principal, Mihai Ianovschi va fi director tehnic, iar Pancu, preşedinte. Deocamdată nu s-a semnat, cred că nici contractul nu este redactat acum. Dar eu cred că Adrian Iencsi va accepta. Cei trei sunt acum împreună şi negociază. Practic, Pancu şi-a intrat în rolul de preşedinte, trebuie să se pună de acord cu cei din staful tehnic", a explicat acţionarul majoritar.

Moraru a precizat că Pancu, Iencsi şi Ianovschi vor fi prezentaţi oficial, luni, de la ora 16.00, într-o conferinţă de presă. "Luni e reunirea, iar Pancu mi-a zis că tot atunci, la ora 16.00, vrea să facă o conferinţă de presă în care să aibă loc prezentarea", a spus Valerii Moraru.

Din punctul său de vedere, este posibil ca Daniel Pancu să fie preşedinte/jucător. "Este posibil ca Daniel să şi joace. Am înţeles că asta îşi doreşte. Dar lucrurile acestea le vor stabili între ei. Ei vor stabili tot, din punctul meu de vedere îmi doresc doar ca echipa sa aibă performanţă. Şi voi face totul pentru ca acest club să aibă un buget care să ne permită să promovăm din primul an", a menţionat Moraru.

Formaţia Rapid a retrogradat la finalul ediţiei 2014-2015 a Ligii I, iar antrenorul Cristiano Bergodi şi majoritatea jucătorilor din lot au refuzat prelungirea contractelor care expirau în această vară. Reunirea lotului pentru începerea pregătirilor este programată pentru 20 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici