Motorul autocarului care transporta 27 de suporteri ai echipei Gaz Metan Mediaş a luat foc

Motorul autocarului care transporta 27 de suporteri ai echipei Gaz Metan Mediaş a luat foc pe Drumul Naţional 13, sâmbătă după-amiază, cele 27 de persoane reuşitd să se autoevacueze, două dintre ele fiind intoxicate uşor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

388 afișări
Imaginea articolului Motorul autocarului care transporta 27 de suporteri ai echipei Gaz Metan Mediaş a luat foc

Motorul autocarului care transporta 27 de suporteri ai echipei Gaz Metan Mediaş a luat foc

Potrivit Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cele 27 de persoane au ieşit din autocar fără probleme, două fiind evaluate de un echipaj SMURD la faţa locului.

„Incidentul s-a petrecut pe DN13, în Pădurea Bogăţii. Am interevenit cu un echipaj SMURD şi unul de apă şi spumă. Cel mai probabil, cele două persoane intoxicate vor necesita transportul la spital“, a declarat Cirprian Sfreja, purtătorul de cuvânt ISU Braşov.

Suporterii echipei Gaz Metan Mediaş se îndreptau spre Braşov, unde la ora 16.00 este programată partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe Stadionul Tineretului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici