Muguruza, despre controversa cu Djokovic: „Nu văd de ce în cazul lor trebuie procedat diferit”

Mai multe vedete din tenis s-au pronunţat cu privire la controversa din jurul lui Novak Djokovic, spaniola Garbine Muguruza, numărul 3 mondial, fiind una dintre cele care şi-a exprimat părerea pe această temă.

13681 afișări
Imaginea articolului Muguruza, despre controversa cu Djokovic: „Nu văd de ce în cazul lor trebuie procedat diferit”

Dubla campioană de Grand Slam a fost întrebată despre detenţia lui Djokovic la o conferinţă de presă înaintea turneului Sydney Tennis Classic, la care a răspuns spunând că aceasta putea fi evitată şi că această controversă nu a contribuit cu nimic la progresul tenisului.

„Este un pic de spectacol ceea ce se întâmplă", a spus vicecampioana de la Australian Open 2020. „Mai devreme sau mai târziu, trebuie să ne vaccinăm cu toţii, aşa că nu ştiu de ce atâta controversă, este un spectacol care nu aduce niciun beneficiu tenisului".

Jucătoarea în vârstă de 28 de ani a fost apoi întrebată despre statutul ei de vaccinare, la care a dat un răspuns sincer.

„Sunt vaccinată şi nu am nicio problemă în a o spune", a dezvăluit Muguruza. Ea s-a declarat fericită de faptul că a făcut acest pas, totodată arătându-se nedumerită de faptul că alţi sportivi, printre care şi Djokovic, insistă să participe nevaccinaţi.

„Nu văd de ce în cazul lor trebuie procedat diferit”, a mai spus fosta lideră a clasamentului mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici