Mulţescu: Nu ştiu dacă din punct de vedere contractual mai rezist

Tehnicianul formaţiei Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a declarat sâmbătă seară, după remiza cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, că nu ştie dacă mai rezistă "din punct de vedere contractual" şi că se aşteaptă la orice, dar important este ca echipa să continue reconstrucţia.

250 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Nu ştiu dacă din punct de vedere contractual mai rezist

Tehnicianul formaţiei Dinamo, Gheorghe Mulţescu (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

"Doctorul ştie dacă mai rezist fizic. Dar nu ştiu dacă din punct de vedere contractual mai rezist. Evenimentele se succed cu repeziciune, dar dacă între timp apare ceva, doar conducătorii ştiu asta. Acum nu ştiu dacă mai au încredere în general. Mă aştept la orice, dar important e ca Dinamo să continue reconstrucţia, cu mine sau cu altcineva", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu a precizat că la meciul cu Petrolul s-a văzut lipsa de experienţă, apreciind rezultatul drept meritat: "E încă un meci care nu am vrut să fie spectaculos, ci să fim pragmatici. S-a văzut lipsa de experienţă. Am pierdut 5-6 puncte pe care le aveam în buzunar, cu Corona, Viitorul, Pandurii şi azi... Puteam să închidem jocul, dar şi să pierdem. Lui Elton şi Rotariu le-am spus să ţină de minge, dar nu mai contează. A fost lipsă de concentrare şi oboseală pe final. Am băgat încă un apărător cu joc bun de cap, dar nu am reuşit să acoperim colţul scurt. Una peste alta e un rezultat meritat, pentru că şi noi şi ei puteam câştiga. Ne-am ridicat la nivelul unui adversar valoros. În perioada asta, în care jocul nostru a urcat, am întâlnit echipe de top".

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a opta a Ligii I, în care prahovenii au ratat un penalti.

Golurile au fost marcate de Curtean '13 pentru Dinamo şi Albin '89 pentru Petrolul. În minutul 43, Dore a trimis mingea în poarta apărată de Bălgrădean, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 53, Guilherme (Petrolul) a ratat un penalti acordat de Marius Avram pentru un fault al lui Bălgrădean la Alcenat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici