Mutu: Sper ca Tiago să aibă fotbalul în sânge. În câteva luni sper să-l iau cu mine pe stadion

Prezent la evenimentul Baby Boom de la Romexpo, Adrian Mutu, managerul general de la Dinamo, a vorbit, printre altele, şi despre diferenţa de a fi părinte la 20 de ani şi a avea un copil la o vârstă mai înaintată. De asemenea, Mutu a dezvăluit şi când speră să-l ia pe Tiago prima dată la stadion.

154 afișări
Imaginea articolului Mutu: Sper ca Tiago să aibă fotbalul în sânge. În câteva luni sper să-l iau cu mine pe stadion

Mutu: Sper ca Tiago să aibă fotbalul în sânge; în câteva luni sper să-l iau cu mine pe stadion

Într-o perioadă de pauză la echipa de club, Adrian Mutu se ocupă şi de creşterea celui de-al doilea său băiat, Tiago, născut în aprilie 2017. Prezent la evenimentul Baby Boom de la Romexpo, destinat copiiilor, "Briliantul" a cumpărat lucruri folositoarea pentru creşterea micuţului său fiu: un marsupiu şi o măsuţă pe care Tiago să poată mânca. "Marsupiu, de care am eu nevoie şi îmi place, să-l plimb pe ăla mic. Nu poate să stea în funduleţ, aşa va sta la pieptul meu. Cred că o măsuţă cu care, la patru, cinci luni să înceapă să mănânce şi altceva în afară de lapte", a spus Mutu.

Golgheterul echipei naţionale a României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, Mutu le-a spus jurnaliştilor prezenţi la eveniment când speră să-l poată lua pe Tiago pentru prima dată la stadion. "Sper cât de curând, în câteva luni. Bine (n.r. - cum reacţionează când vede mingea de fotbal), sincer să fiu bine, se uită după minge. Nu ştiu acum dacă se uită pentru că se rostogoleşte mingea sau că e colorată, dar se uită. Sper să aibă în sânge fotbalul şi să devină fotbalist.

E o diferenţă (n.r. - între a fi părinte la 20 de ani şi la o vârstă mai înaintată), cred că sunt mult mai matur, mult mai... Un părinte mai experimentat decât la 20 de ani. Acum mă ocup mai puţin el pentru că-i foarte mic şi, normal, cu mama stă cel mai mult. În câteva luni voi începe să mă ocup din ce în ce mai bine şi sper ca, cât de curând, să-l iau cu mine la stadion", a mai spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu mai are trei copiii: Mario, din prima căsătorie, cu Alexandra, şi două fete, Maya şi Adriana, din cea de-a doua căsătorie, cu Consuelo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici