Nicolae Dică a revenit pe teren în meciul cu Ceahlăul

Atacantul echipei Steaua, Nicolae Dică, a revenit pe teren miercuri, în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a XXXI-a a Ligii I, acesta fiind primul său joc oficial din 2007, după ce în luna ianuarie a fost operat la genunchiul drept.

3 afișări

Atacantul stelist Nicolae Dică a fost trecut pe lista de rezerve chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani, pentru prima oară după accidentare. El nu a mai evoluat într-un meci oficial din 10 decembrie 2006, după ce în luna ianuarie a fost operat la genunchiul drept. În minutul 69, la scorul de 2-0 pentru Steaua, Dică a fost trimis la încălzire, momentul fiind salutat cu urale de suporterii stelişti.

El a fost introdus în teren în minutul 83 al meciului, în locul lui Sorin Paraschiv, de la care a preluat şi banderola de căpitan.

Nicolae Dică a fost supus, la 22 ianuarie, la Bologna, unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, efectuată de profesorul Maurillo Marcacci, în urma căreia i-a fost reconstruit ligamentul încrucişat anterior, iar perioada de absenţă de pe gazon a fost estimată iniţial la cinci luni.

Nicolae Dică s-a accidentat în 17 ianuarie, în minutul 30 al meciului amical cu Siena Primavera, pentru prima oară de când a venit la Steaua. Până la accidentare, Dică a jucat 91 de meciuri în campionat pentru Steaua, din 94 posibile, marcând 45 de goluri, iar în cupele europene a evoluat în 36 de partide, înscriind 13 goluri. În acest sezon, Dică a marcat zece goluri în campionat şi cinci în cupele europene, dintre care patru în grupele Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici