Niculescu, Begu, Halep, Dulgheru, Tecău şi Mergea joacă sâmbătă la Miami Open

Monica Niculescu şi Irina-Camelia Begu la simplu, Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Horia Tecău şi Florin Mergea la dublu joacă astăzi la Miami Open, al doilea din acest an din categoria Premier Mandatory, dotat cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari, informează site-ul competiţiei.

870 afișări
Imaginea articolului Niculescu, Begu, Halep, Dulgheru, Tecău şi Mergea joacă sâmbătă la Miami Open

Niculescu, Begu, Halep, Dulgheru, Tecău şi Mergea joacă sâmbătă la Miami Open (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Monica Niculescu joacă în compania Serenei Williams, în turul doi, în al treilea meci de pe terenul central, în sesiunea programată începând cu ora 17.00.

Tot la simplu, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe poloneza Agnieszka Radwanska, tot pe terenul central, în turul trei, în al doilea meci din sesiunea de seară.

Monica Niculescu va juca şi la dublu, alături de Alexandra Panova, unde va întâlni cuplul Lisa Raymond/Samantha Stosur (SUA/Australia), în ultimul meci de pe terenul 7.

Perechea Alexandra Dulgheru/Simona Halep va juca, în primul tur, în primul tur, în al doilea meci de pe terenul 10, împotriva cuplului Daniela Hantuchova/Karin Knapp (Slovacia/Italia).

Jucătorii de tenis Horia Tecău şi Florin Mergea vor fi adversari în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Miami (SUA). Horia Tecău şi partenerul său olandez Jean-Julien Rojer vor juca, în runda inaugurală, cu perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), în al doilea meci de pe terenul 9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici