O echipă de fotbal americană este interesată de un jucător de la FCSB

Dragoş Nedelcu (21 de ani) poate pleca de la FCSB în această iarnă. Becali a emis o hârtie prin care anunţă că îl cedează pentru 2 milioane de euro şi, din câte se pare, a apărut şi prima echipă interesată.

925 afișări
Imaginea articolului O echipă de fotbal americană este interesată de un jucător de la FCSB

O echipă de fotbal americană este interesată de un jucător de la FCSB (Foto: Pixabay)

Mijlocaşul poate ajunge în MLS, la Chicago Fire, dar potrivit surselor ProSport, mutarea depinde de transferul unui fotbalist la Montreal Impact. Becali a recunoscut public că Dragoş Nedelcu poate pleca de la FCSB în orice moment, până pe 1 martie 2019. A emis un act prin care precizează că agentul fotbalistului, Piedro Chiodi, îi poate găsi echipă pentru 2 milioane de euro. ”Am cerut două milioane, nu e bine să iei două milioane pe un jucător? Atât vreau, două milioane. Vreţi să cer mai mult? E valabilă hârtia până la 1 martie pentru că, după aia, aşteptăm meciurile de la Euro 2019 ale naţionalei U21. (n.r. - întrebat dacă Nedelcu va juca meciul următor)Asta trebuie să-l întrebaţi pe Teja. Ce, dacă n-a jucat un meci înseamnă că nu-i în apele lui? Nedelcu e Nedelcu!", a spus Gigi Becali pentru DigiSport.

Dacă Chicago Fire va înainta oferta oficială şi transferul se va perfecta, Dragoş Nedelcu va fi al doilea român care ajunge la Chicago Fire. Răzvan Cociş (35 de ani), retras din activitate, a evoluat pentru gruparea din MLS în perioada 2014-2017

Dragoş Nedelcu nu are cel mai bun sezon la FCSB, iar decizia lui Becali are la bază acest aspect. Dacă în urmă cu ceva timp omul de afaceri afirma că vrea să obţină milioane bune de pe urma mijlocaşului, acum se mulţumeşte cu aproximativ aceeaşi sumă pentru care l-a luat de la Viitorul. Nedelcu a ajuns la vicecampioana României în 2017, pentru 2.1 milioane de euro.

Cifrele mijlocaşului la FCSB:

46 de meciuri
un gol
o pasă decisivă

Recent, în prima ligă din SUA a ajuns şi Alexandru Mitriţă. Mijlocaşul a părăsit Craiova, după un an şi jumătate, pentru un transfer la New York City FC. Totul s-a făcut pentru 8 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici