O nouă medalie pentru Sonny Bill Williams, după ce rugbistul a dăruit-o pe cea primită sâmbătă - VIDEO

Rugbistul Sonny Bill Williams, câştigător al Cupei Mondiale cu naţionala Noii Zeelande, a primit din partea organizatorilor o nouă medalie, după ce a dăruit-o pe cea primită sâmbătă unui copil de 14 ani, informează The Guardian.

588 afișări
Imaginea articolului O nouă medalie pentru Sonny Bill Williams, după ce rugbistul a dăruit-o pe cea primită sâmbătă - VIDEO

O nouă medalie pentru Sonny Bill Williams, după ce rugbistul a dăruit-o pe cea primită sâmbătă (Imagine: dailytelegraph.com.au)

Williams a primit a doua medalie la o ceremonie de premiere ce a avut loc duminică seară, la Londra.

Sonny Bill Williams ia dăruit unui copil în vârstă de 14 ani medalia de aur pe care a obţinut-o, sâmbătă, la Cupa Mondială de rugby, el făcând acest gest pe teren, după finala cu Australia. Williams i-a pus la gât medalia sa lui Charlie Lines după ce acesta a fost doborât de un steward în timp ce încerca să intre în fugă pe teren, când rugbiştii neo-zeelandezi făceau turul de onoare.

"Făceam turul de onoare cu colegii când un băiat a venit alergând şi a fost doborât de un agent de ordine, care i-a făcut un placaj. Mi-a părut rău pentru copil. L-am ridicat, l-am dus la mama lui şi am încercat să îi fac seara şi mai memorabilă. Este mai bine ca medalia să fie la gâtul lui decât la al meu", a declarat Sonny Bill Williams.

Reprezentativa Noii Zeelande a învins, sâmbătă, pe stadionul Twickenham din Londra, echipa Australiei, scor 34-17, şi a câştigat pentru a treia oară Cupa Mondială de rugby.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici