Parteneriat între COSR şi Tarom pentru transportul delegaţiei olimpice la Londra

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi compania Tarom au semnat, joi, un parteneriat care prevede transportul delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Londra, sportivii şi oficialii urmând să se deplaseze pe curse de linie, după cum a precizat directorul general, Gabriela Bordea.

95 afișări
Imaginea articolului Parteneriat între COSR şi Tarom pentru transportul delegaţiei olimpice la Londra

Parteneriat între COSR şi Tarom pentru transportul delegaţiei olimpice la Londra (Imagine: Arhiva Mediafax foto)

"Mulţumesc companiei Tarom că ni se alătură într-un an foarte important pentru sportul românesc, pentru olimpismul românesc şi sunt convins că toţi sportivii din delegaţia vor fi mândri să poarte nu doar culorile noastre, ci şi pe cele ale Tarom. Parteneriatul prezent prevede transportul sportivilor şi oficialilor la dus şi la întors", a spus Morariu.

Directorul general al Tarom, Gabriela Boldea, a afirmat că transportul sportivilor se va face cu mai multe curse de linie. "Transportul sportivilor este prevăzut pe rutele de linie. Nu va fi niciun fel de problemă din acest punct de vedere, pentru că avem două curse zilnice către Londra", a adăugat Boldea.

Gabriela Boldea a precizat că în perioada 15 aprilie - 31 august, clasa business a Tarom se va numi clasa olimpică. "Suntem două branduri importante, care avem o misiune foarte importantă, aceea de a duce foarte departe performanţa românească în toate domeniile. Suntem bucuroşi că Tarom va fi transportatorul oficial al echipei olimpice, care ne va aduce performanţe şi succese. Cu ocazia acestui parteneriat avem mai multe campanii. Astfel, între 15 aprilie şi 31 august, clasa business a companiei Tarom, se va numi clasa olimpică, ca un respect adus sportivilor noştri. În plus vor fi reduceri ale tarifelor cu până la 30 la sută, iar în luna septembrie vom avea şi o tombolă, undecâştigătorul va primi două bilete către oricare destinaţie a companiei Tarom", a explicat Boldea.

Vicepreşedintele COSR, Nicu Vlad, a solicitat un avion tip cargo, pentru ca acesta să poată transporta numărul mare de medalii pe care sportivii români le vor obţine la Londra. "Suntem încântaţi că Tarom ne transportă performanţele indifirent de continent. Poate Tarom ne va pune la dispoziţie un cargo pentru transportul medaliilor", a precizat Vlad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici