Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca-Ioana Olaru s-a calificat în turul doi la US Open. Olaru: Am început mai slab meciul, dar sunt bucuroasă pentru calificare

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca-Ioana Olaru s-a calificat, miercuri, în turul doi al probei de dublu feminin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei. Olaru a declarat, după calificare, că începutul a fost mai slab, dar a precizat că este bucuroasă pentru victorie.

199 afișări
Imaginea articolului Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca-Ioana Olaru s-a calificat în turul doi la US Open. Olaru: Am început mai slab meciul, dar sunt bucuroasă pentru calificare

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca-Ioana Olaru s-a calificat în turul doi la US Open (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

UPDATE 10:20 - Olaru: Am început mai slab meciul, dar sunt bucuroasă pentru calificare

Jucătoarea de tenis Raluca-Ioana Olaru a declarat, miercuri, după calificarea alături de Irina-Camelia Begu în turul doi al probei de dublu feminin de la US Open, că începutul a fost mai slab, dar a precizat că este bucuroasă pentru victorie.

"Sunt foarte bucuroasă pentru această calificare. Începutul a fost slab pentru mine şi Irina, dar mă bucur că am revenit. Am comunicat bine şi până la sfârşit cred că am făcut un meci bun. Eu şi Irina ne cunoaştem de mult timp, ne pregătim în acelaşi loc şi avem acelaşi antrenor de ani buni. Este a doua oară când jucăm împreună, după turneul de la Toronto, dar ne înţelegem bine şi sper să jucăm mai des în viitor. US Open este unul dintre turneele mele favorite", a spus Olaru.

Begu şi Olaru au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-2, după o oră şi 47 de minute, cuplul Oksana Kalaşnikova/Katalin Marosi (Georgia/Ungaria).

În turul doi, Irina-Camelia Begu şi Raluca-Ioana Olaru vor întâlni perechea spaniolă Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 8, care a trecut, cu scorul de 6-1, 7-5, de cuplul Kimiko Date-Krumm/Mandy Minella (Japonia/Luxemburg).

Pentru calificarea în turul doi la US Open, Begu şi Olaru vor primi un cec în valoare de 21.700 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici