Petrolul Ploieşti-Desna Chernihiv 1-0, într-un meci amical

Petrolul Ploieşti a încheiat stagiul de pregătire din Turcia cu o victorie, 1-0, în faţa formaţiei Desna Chernihiv, locul şase în prima ligă din Ucraina.

202 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti-Desna Chernihiv 1-0, într-un meci amical

Petrolul Ploieşti-Desna Chernihiv 1-0, într-un meci amical

Singurul gol al partidei a fost reuşit de atacantul Robert Moldoveanu (19 ani), în chiar primul minut al jocului. Jucătorul împrumutat de la Dinamo Bucureşti în această iarnă a şutat imparabil de la aproximativ 25 de metri, marcând astfel golul care a adus prima victorie a ploieştenilor în stagiul de pregătire din Turcia.

Ulterior, echipa condusă de Mugurel Cornăţeanu a reuşit să păstreze scorul intact, cei de la Desna nu au mai avut şanse importante să revină în joc, notează site-ul oficial al Petrolului. Robert Moldoveanu, marcatorul unicului gol, a ieşit accidentat, acuzând o entorsă la gleznă.

Rezultate înregistrate de Petrolul în cantonamentul din Turcia:

Petrolul - FK Belasica 1-1
Petrolul - Drita Gjilan 0-1
Petrolul - Ansan Greeners 2-2
Petrolul - Desna Chernihiv 1-0

Clubul prahovean va reveni în ţară sâmbătă dimineaţă, urmând să se pregătească pentru reluarea campionatului din liga secundă. După 21 de etape, Petrolul ocupă locul 3, cu 45 de puncte, şi are ca obiectiv promovarea în primul eşalon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici