Pista de atletism din Cluj se deschide pentru public, cu termometru cu infraroşu şi limită de acces

  • Cluj Arena va deschide de vineri pista de atletism, maxim 40 de persoane vor avea voie concomitent
  • Fiecare persoană va fi verificată cu ajutorul unui termometru cu infraroşu
176 afișări
Imaginea articolului Pista de atletism din Cluj se deschide pentru public, cu termometru cu infraroşu şi limită de acces

Pista de atletism din Cluj se deschide pentru public. Termometru cu infraroşu şi limită de acces

Consiliul Judeţean Cluj a anunţat faptul că va deschide pista de atletism a stadionului Cluj Arena. Pe acest stadion dispută meciurile divizionara secundă U Cluj dar pista de atletism este utilizată de atleţi şi amatori de mişcare.

”Începând cu data de 15 Mai 2020, se deschide pista de atletism exterioară în limita a 40 de persoane concomitent. Nu va fi permis accesul publicului la spaţiile care prezintă risc epidemiologic semnificativ (duşuri, saună, vestiar, sală de fitness, sală de masaj, sală de mese etc.).

La intrarea în incinta Cluj Arena, fiecărei persoane i se va lua temperatura corporală cu ajutorul unui termometru cu infraroşu. Purtarea măştii de protecţie este obligatorie până la ieşirea pe pista de atletism”, a anunţat, joi, Consiliul Judeţean Cluj.

Guvernul a anunţat faptul că din data de 15 mai se anulează starea de urgenţă care este înlocuită cu starea de alertă iar anumite activităţi sportive vor fi permise cu respectarea regulilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici