Piţurcă: Nu aş fi vorbit dacă Gigi Becali nu spunea tâmpenii caracteristice lui

Tehnicianul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu s-ar fi întâlnit cu reprezentanţii presei dacă patronul stelist Gigi Becali nu ar fi spus "tâmpenii caracteristice lui".

13 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Nu aş fi vorbit dacă Gigi Becali nu spunea tâmpenii caracteristice lui

Piţurcă: Nu aş fi vorbit dacă Gigi Becali nu spunea tâmpenii caracteristice lui (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Nu am mai vorbit de un an şi trei luni şi nu aş fi făcut-o nici acum dacă Gigi Becali nu vorbea şi spunea nişte tâmpenii caracteristice lui, în care făcea referire la zeci de milioane de euro, bani care, spunea el, i-aş fi cerut eu, sau mi-ar fi revenit mie dacă el ar fi vorbit", a declarat Piţurcă.

Piţurcă a adăugat că Steaua trece prin momente grele doar din cauza lui Gigi Becali. "În vară, după ce Steaua a terminat pe locul pe care a terminat, în atmosfera care era, Gigi Becali mi-a dat telefon, el nu ar fi vrut să vin, sunt sigur, dar ultima soluţie eram eu, i-am şi spus, am fost prieteni, suntem amici, dar «gândeşte-te foarte bine, ştii cum sunt eu, ştii ce vreau eu». M-a asiguat că va fi totul în regulă, am dialogat normal.", a spus Victor Piţurcă.

"Doream să vin, am crezut că era de datoria mea să vin la Steaua. Steaua a trecut prin momente dificile numai datorită lui Becali, iar dacă nu e conştient de asta greşeşte. A acceptat rapid, cum este caracteristic lui, situaţia financiară am discutat-o la telefon, am cerut salariu de 600.000 de euro, el mi-a spus că nu are bani, mi-a spus că îmi dă 300.000, am acceptat, banii nu erau importanţi pentru mine, dar m-am gândit la Steaua şi chiar la Gigi Becali. Steaua este un brand în fotbalul românesc, din păcate în ultimii ani, Steaua nu a mai fost a suporterilor", a afirmat Piţurcă.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după doar primele trei etape ale Ligii I. Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit, potrivit patronului, din cauza unor garanţii în valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici