Ponta, la inaugurarea Sălii Polivalente Dinamo: Am jucat de multe ori aici, nu mai seamănă cu ce era înainte

Premierul Victor Ponta, prezent joi la inaugurarea Sălii Polivalente din Parcul Sportiv Dinamo, s-a arătat impresionat de noua arenă, el precizând că nu se compară cu cea veche, în care a jucat de multe ori.

506 afișări
Imaginea articolului Ponta, la inaugurarea Sălii Polivalente Dinamo: Am jucat de multe ori aici, nu mai seamănă cu ce era înainte

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

Odată cu inaugurarea sălii de peste 2.500 de locuri, CS Dinamo sărbătoreşte împlinirea a 65 de ani de la înfiinţarea clubului. Ponta a sosit în parcul sportiv însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea şi de ministrul de Interne, Radu Stroe. Panglica a fost tăiată de Dragnea, de Stroe, de Elisabeta Lipă, comandantul CS Dinamo, şi de Ivan Patzaichin.

"S-au strâns toţi dinamoviştii. Nu mai seamănă cu ce era înainte. Am jucat în sala asta de multe ori şi nu îmi vine să cred cum arată. Nu are legătură cu ce a fost aici. Ştiu foarte bine şi vestiarele, tot", a declarat Ponta, pasionat de baschet, care apoi a întrebat-o pe Carmen Tocală, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului: "Deci dacă se califică şi Steaua avem din nou derbiuri? Aici poţi să le joci, nici nu se compară cu (n.r. - sala) Floresca".

Primul ministru s-a referit la derbiurile din campionatul naţional de baschet masculin. Dinamo a retrogradat din Liga Naţională în acest sezon, dar ar putea continua totuşi în primul eşalon. Steaua luptă pentru promovarea în Liga Naţională.

La festivitate au participat, printre alţii, fotbaliştii Ionel Dănciulescu şi Marius Alexe, foştii acţionari ai FC Dinamo, Cristi Borcea, Vasile Turcu şi Nicolae Badea, actualul acţionar majoritar Ionuţ Negoiţă, tehnicianul Mircea Lucescu, administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, antrenorul de gimnastică Octavian Bellu, campionul olimpic la tir Alin Moldoveanu, canotoarele Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu, fostul premier Adrian Năstase, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, preşedintele COSR, Octavian Morariu, gimnastul Flavius Koczi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici