Presa din Franţa anunţă cine ar putea fi noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) poate da lovitura cu noul antrenor. Sascha Bajin, omul ales cel mai bun antrenor din 2018, este în continuare liber de contract, după despărţirea de Naomi Osaka, şi va fi prezent la Miami, iar presa din Franţa a făcut un anunţ interesant.

364 afișări
Imaginea articolului Presa din Franţa anunţă cine ar putea fi noul antrenor al Simonei Halep

Francezii anunţă care ar putea fi noul antrenor al Simonei Halep

Antrenorul are pe listă patru jucătoare pe care le-ar putea prelua. Este vorba despre Kristina Mladenovic, Sloane Stephens, Daria Kasatkina şi Simona Halep sunt cele patru tenismene despre care vorbesc jurnaliştii francezi de la tennisactu.net. Halep lucrează în acest moment cu Daniel Dobre, care va merge să o ajute în această săptămână la Miami, după colaborarea-test cu belgianul Thierry van Cleemput.

Cu două săptămâni în urmă, Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici au fost cei care au luat legătura cu Bajin.

Sascha Bajin a condus-o pe Naomi Osaka spre câştigarea a doua titluri de Grand Slam, singurele din carieră, de până acum: US Open 2018 şi Australian Open 2019, dar colaborarea dintre cei doi s-a încheiat după 13 luni. Serena Williams, Victoria Azarenka şi Caroline Wozniacki sunt sportivele în staff-ul cărora a mai fost Sascha Bajin.

Sascha Bajin alături de Naomi Osaka, fosta sa elevă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici