Pugilistul Florin Cardoş a câştigat titlul continental UE la categoria super-uşoară

Florin Cardoş, un pugilist băimărean în vârstă de 29 de ani, a cucerit titlul continental UE la categoria super-uşoară, după o victorie spectaculoasă obţinută prin KO 1 în faţa belgianului Steve Jamoye (26 de ani, 24-4, 5KO).

248 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Florin Cardoş a câştigat titlul continental UE la categoria super-uşoară

Pugilistul Florin Cardoş a câştigat titlul continental UE la categoria super-uşoară

Meciul s-a desfăşurat la Hall Omnisport de la Prealle din Herstal (Belgia), fieful lui Jamoye, şi a fost cea de a 18-a victorie a lui Cardoş obţinută la profesionişti (7 KO). Românul are în total 19 meciuri disputate, singura înfrângere înregistrând-o în 2016, în Anglia.

Florin Cardoş este cel mai nou nume pe lista campionilor continentali ai boxului românesc. Născut în Baia Mare, noul campion UE la super-uşoară a început boxul cu antrenorul Gheorghe Man. Nu a rămas prea mult în boxul amator, pentru că la 19 ani făcea pasul spre boxul profesionist. ”În 2007 am renunţat la boxul amator, iar în 2009 am debutat la profesionişti. Primele trei meciuri mi le-a făcut un promotor din Ungaria. Le-am câştigat pe toate trei fără probleme”, spune Cardoş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici