Pustai: Suntem salvaţi 95% dacă învingem Gloria Bistriţa

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat că formaţia sa este salvată în proporţie de 95 la sută de la retrogradare dacă reuşeşte, duminică, să învingă, pe teren propriu, gruparea Gloria Bistriţa.

18 afișări
Imaginea articolului Pustai: Suntem salvaţi 95% dacă învingem Gloria Bistriţa

Pustai: Suntem salvaţi 95% dacă învingem Gloria Bistriţa (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Faţă de echipa din Bistriţa pot spune că avem un ascendent în ultima vreme, pentru că am reuşit să-i învingem anul trecut în retur cu 3-1, după ce ei ne-au bătut în tur cu 1-0. În acest sezon am obţinut o remiză la Bistriţa, iar în meciurile amicale disputate cu ei în ultima vreme am câştigat de fiecare dată. Dacă reuşim să câştigăm acest meci cu Bistriţa cred că suntem salvaţi 95 la sută de la retrogradare, deoarece nu cred că echipa de pe locul 15 va putea acumula 35 de puncte", a spus Pustai.

Pustai consideră că echipa Gloria Bistriţa este revelaţia returului. "Întâlnim echipa revelaţie din acest retur, echipa care a reuşit să revină etapa trecută, pe teren propriu, şi să câştige împotriva formaţiei Dinamo. Din prisma acestor lucruri ne aşteaptă un meci foarte greu, dar sperăm să ne mobilizăm, să jucăm la fel de bine ca şi în ultimul meci de pe teren propriu, cu Pandurii, şi să luăm cele trei puncte", a mai spus el.

Antrenorul medieşenilor nu se teme de prestaţia unui anumit jucător de la Gloria Bistriţa, ci de întreaga echipă oaspete. "Atât Hora, cât şi Moraes sunt doi jucători foarte buni aflaţi în atenţia multor cluburi. Moraes este un jucător bun, un brazilian alb, un lucru inedit, dat fiind faptul că ei sunt foarte rari. El a avut un retur excelent, a marcat aproape meci de meci, dar nu cred că trebuie să ne temem de un jucător anume, ci de toată echipa Bistriţei", a concluzionat Pustai.

Gaz Metan Mediaş va întâlni, duminică, de la ora 15.00, pe teren propriu, formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici