Rădoi: Poate că în acest moment astea sunt limitele mele, nu pot face faţă unei echipe ca Steaua

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 1-1, că nu "ţine de scaun" la gruparea bucureşteană şi că poate că acestea sunt limitele sale acum, el adăugând că a luat în calcul o eventuală plecare din primul moment.

485 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Poate că în acest moment astea sunt limitele mele, nu pot face faţă unei echipe ca Steaua

Rădoi: Poate că în acest moment astea sunt limitele mele, nu pot face faţă unei echipe ca Steaua (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În primul rând nu aş accepta eu să stau dacă Steaua nu are rezultate. Nu am venit pentru bani, am venit să ajut. Poate că în acest moment astea sunt limitele mele, nu pot face faţă unei echipe ca Steaua, dar nu ţin de scaun. Nu va fi niciun fel de problemă, până la urmă interesul este ca această echipă să aibă rezultate. Din momentul în care am venit am luat în calcul şi o aventuală plecare. Normal, dacă nu ai rezultate timpul te presează", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a menţionat că simte frunstrare acum şi urmează să analizeze situaţia. "Eu simt frustrare acum, dar nu vreau să declar foarte multe acum pentru că nu sunt într-o situaţie foarte bună, dar de mâine sau în noaptea asta vom analiza lucrurile şi vom vedea ce se va întâmpla. Nici până acum nu m-au lăudat foarte mult, sunt lucruri adevărate. Am eu licenţă? Nu am. Le mulţumesc celor care m-au susţinut dar ăsta e adevărul, nu posed licenţă. Poate o să am un motiv să învăţ pentru licenţă. Mă aşteptam să fie greu ca antrenor la Steaua, dar nu mă aşteptam la rezultatele astea, mă aşteptam să obţinem mai multe puncte. Din păcate timpul a fost foarte scurt. Grija noastră a fost integrarea jucătorilor noi şi să avem un joc cât mai plăcut ochiului pentru a putea readuce suporterii la stadion, dar din păcate nu am avut rezultatele pe care le-am dorit. Nu vreau să declar foarte multe pentru că nu sunt într-o stare foarte bună, dar indiferent dacă voi fi sau nu, echipa trebuie să câştige cu Rosenborg fără nicio şansă dată adversarului", a adăugat tehnicianul.

Rădoi a făcut şi referiri la faptul că finanţatorul Gigi Becali a declarat că el nu ştie să motiveze echipa şi a adăugat că nu jucătorii sunt vinovaţi pentru rezultate, ci staful. "Păi în primele jocuri am ştiut să-i motivez pe jucători, din păcate acum nu mai pot. Nu e niciun fel de problemă, dacă discutăm la televizor lucrurile astea asta e, vom face o analiză şi vom vedea care este situaţia. E clar că acum nu trecem printr-o perioadă bună, s-a văzut şi reacţia suporterilor, dar aşa cum o cred şi suporterii o spun şi eu, că singurii vinovaţi suntem noi şi nicidecum jucătorii. Nu m-a durut, dar până la urmă este normală reacţia lor, la Steaua nu stă nimeni după tine, nu îţi alocă nimeni timp dacă nu ai rezultate, indiferent cine va fi pe banca Stelei va fi contracronometru. Băieţii nu au nicio vină. Noi staful suntem de vină, ei şi-au dorit foarte mult. Din păcate nu avem rezultate şi nici şansă, dar că nu au caracter nu se poate pune problema. Sunt aceiaşi jucători care au câştigat anul trecut trei trofee", a explicat Mirel Rădoi.

Directorul sportiv al FC Steaua a subliniat că nu se simte umilit de absolut nimeni. "De ce să mă simt umilit? Suporterii au strigat demisia şi e normal pentru Steaua, patronul şi naşul meu nu e prima oară când critică pe cineva public şi nu mă simt umilit. Ştiam la ce mă înham, nu e niciun fel de problemă".

În ceea ce îl priveşte pe fotbalistul George Ţucudean, despre care Gigi Becali a spus că îl va chema duminică, Mirel Rădoi a declarat că deocamdată nu se pronunţă şi că va vedea ce va fi. "Vom vedea mâine ce se va întâmpla, acum nu vreau să fac prea multe declaraţii pentru că nu am nici o situaţie psihică foarte bună şi mi-ar fi foarte uşor să vorbesc ceva ce aş putea regreta peste câteva zile. Vom vedea mâine dimineaţă ce se va întâmpla. Eu nu pot interzice nimănui să vorbească. Am avut o discuţie în care am spus că dacă s-ar critica ar fi bine să o facem între noi şi nu în public. Eu nu pot interzice nimănui să facă ce vrea, cu atât mai mult lui, care este naşul meu. Nu am fost neapărat surprins de declaraţiile lui (n.r. - declaraţiile lui Gigi Becali), dar dacă a spus asta nu e niciun fel de problemă. Vom vedea mâine cu ce jucători ne vom trezi la antrenament, poate vor veni. Poate ne trezim cu jucători mai mulţi. Noi am comunicat lotul pe care ne bazăm, vom vedea de mâine încolo ce va fi, dacă vor fi aduşi jucători pe care noi nu îi dorim. Vom vedea zilele următoare, până la urmă şi George (Ţucudean) este jucător la Steaua. Dacă asta va fi decizia clubului, să reprimească un jucător care în momentul de faţă nu se antrenează cu echipa, o să vedem mâine şi după aceea vom decide", a precizat tehnicianul.

Rădoi consideră că la meciul cu ASA Târgu Mureş cele două reprize au fost total opuse: "Din păcate nici astăzi seară nu am reuşit să câştigăm. Au fost două reprize diametral opuse în această seară: o primă repriză spre foarte bună, în care am reuşit să marcăm, din păcate în repriza a doua nu am ştiut să păstrăm jocul şi rezultatul din prima repriză".

Mirel Rădoi şi-ar fi dorit ca jucătorii să abordeze cu alt moral meciul de joi cu Rosenborg, din play-off-ul Ligii Europa. "Ne facem probleme pentru că una era să abordăm cu alt moral dacă am fi câştigat în această seară. Acum va trebui ca jucătorii să uite foarte rapid aceste rezultate care nu ne avantajează".

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania echipei ASA Târgu Mureş, în etapa a VII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Ad. Popa '31 pentru gazde şi Jazvici '54 pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici