Radu Voina a anunţat lotul pentru partida tur din finala Ligii Campionilor

Handbalistele Olena Vaşciuk, Anastasia Pidpalova, Gabriella Szucs, Roxana Gatzel, Valentina Ardean Elisei şi Mihaela Smedescu nu au fost reţinute de tehnicianul Radu Voina pentru finala tur a Ligii Campionilor, de sâmbătă, ora 17.00, cu danezele de la Viborg HK, transmite corespondentul MEDIAFAX.

47 afișări
Imaginea articolului Radu Voina a anunţat lotul pentru partida tur din finala Ligii Campionilor

Radu Voina a anunţat lotul pentru partida tur din finala Ligii Campionilor (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Radu Voina a anunţat lotul pentru Danemarca după antrenamentul de joi dimineaţă. De asemenea, Clara Vădineanu (accidentată) şi Tereza Pâslaru (revenită după ce a născut) nu au fost incluse în lot.

Handbalistele care pleacă vineri dimineaţă spre Danemarca sunt: Paula Ungureanu şi Talida Tolnai (portari), Oana Manea şi Ionela Stanca (pivoţi), Steluţa Luca, Adina Meiroşu, Narcisa Lecuşanu, Valeria Beşe şi Patricia Vizitiu, Cristina Neagu şi Reghyna Shymkute (linia de 9 metri), Ramona Maier, Iulia Puşcaşu şi Adriana Nechita (extreme).

Surpriza lui Voina este extrema Ramona Maier, handbalistă revenită după o pauză de mai bine de două luni cauzată de o accidentare la antrenamentele echipei naţionale.

"Normal că fetele care nu sunt trecute în lot nu au primit vestea cu zâmbetul pe buze. Este şi normal să fie supărate, le înţeleg, toate au muncit şi s-au antrenat foarte bine. Ele se vor alătura lotului Oltchimului imediat după turul finalei, vor veni la Bucureşti acolo unde tot clubul se mută pentru o săptămână. Toate jucătoarele au şansa să joace în retur dar până atunci mai este destul", a declarat tehnicianul Radu Voina.

Handbalistele de la Oltchim au susţinut în această dimineaţă un ultim antrenament la Râmnicu Vâlcea şi la ora 15.30 vor pleca spre Bucureşti. Plecarea spre Herning este programată vineri dimineaţă.

Partida tur dintre Oltchim şi Viborg HK se va disputa în 8 mai (ora 17.15), iar meciul retur la15 mai (ora 20.45), ambele fiind transmise de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici