Război total, după faultul grosolan suferit de Ianis Hagi în meciul cu Sepsi. „Este criminal gestul/ A încercat să-i rupă piciorul unui tânăr jucător”

Partida dintre Sepsi şi Viitorul va rămâne în mintea telespectatorilor nu pentru jocul arătat de cele două echipe, ci mai degrabă pentru faultul comis de Ousmane Viera asupra lui Ianis Hagi, în minutul 49. La câteva ore de la finalul meciului, Janos Bokor, directorul sportiv al lui Sepsi, a vorbit pentru ProSport despre acest episod.

9468 afișări
Imaginea articolului Război total, după faultul grosolan suferit de Ianis Hagi în meciul cu Sepsi. „Este criminal gestul/ A încercat să-i rupă piciorul unui tânăr jucător”

Război total între Sepsi şi Viitorul! Cluburile se întrec în reacţii după faultul suferit de Ianis Hagi.

Oficialul este de părere că faultul a fost unul ”oribil”, dar consideră că nu se impunea neapărat acordarea cartonaşului roşu. Îl apără pe Viera, spunând că nu a avut intenţia să-l lovească cu acea intensitate pe Ianis. Mai mult, acesta e de părere că singurul care poate lua o astfel de hotărâre este arbitrul.

Ulterior a venit şi răspunsul Viitorului, printr-un comunicat  emis pe pagina Facebook prin care îl acuză pe Ousmane Viera că intrarea a fost una intenţionată.


”Referitor la evenimentul petrecut pe terenul de fotbal la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi FC Viitorul, din etapa a 25-a din Liga 1, dorim să facem următoarele precizări:

- Este criminal gestul unui jucător cu experienţă precum Ousmane Viera care, cu vădită intenţie, a încercat să-i rupă piciorul unui tânăr fotbalist.

- Constatăm că jucătorul Ousmane Viera nu numai că nu şi-a recunoscut agresiunea, dar prin declaraţiile sale de la finalul partidei credem că a intrat pe teren cu acest gând de a-l accidenta grav pe cel mai valoros jucător al nostru.

- O astfel de agresiune fizică, blamată public imediat de toată lumea fotbalului, nu a fost văzută şi sancţionată de cei patru arbitri care au oficiat partida !

- Nu numai că Viera nu a fost sancţionat cu cartonaş roşu, dar din acel moment evoluţia tânărului nostru atacant a fost marcată de agresiunea fizică suferită şi în plus întreaga noastră echipă a avut o altă evoluţie.

- Decizia arbitrului a schimbat echilibrul partidei, pentru că formaţia gazdă a început să îşi creeze ocazii doar după acel moment al jocului.

- În urma faultului grosolan, jucătorul Ianis Hagi încă se resimte, are dureri şi nu poate evolua cel puţin pentru următorul nostru meci din Cupa României”, se precizează în comunicatul Viitorului.

 

CITEŞTE articolul integral din Prosport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici