Răzvan Lucescu: Venirea lui Coman nu înseamnă pensionarea lui Stelea

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, că aducerea portarului Dănuţ Coman nu va duce automat la "pensionarea" actualului titular din poarta formaţiei ardelene, Bogdan Stelea.

10 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Venirea lui Coman nu înseamnă pensionarea lui Stelea

Răzvan Lucescu: Venirea lui Coman nu înseamnă pensionarea lui Stelea (Imagine: Mediafax Foto)

"Faptul că Dani Coman a venit la FC Braşov, nu înseamnă că cineva trebuie să uite de Bogdan Stelea, care este încă portarul Braşovului, cel care în tur ne-a ajutat foarte mult. Venirea lui Dani nu face decât să întărească lotul. Personal, mă deranjează că deja se fac speculaţii legate de pensionarea lui Bogdan Stelea, iar acest lucru mi se pare lipsă de respect faţă de ce a făcut el pentru fotbalul românesc", a spus Lucescu.

Tehnicianul a menţinoat că Dănuţ Coman reprezintă viitorul formaţiei din Braşov.

"Am reuşit să facem un transfer extrem de important pentru Braşov, pentru viitorul acestei echipe, şi indiferent de ce se va întâmpla de acum înainte, Dani Coman trebuie privit ca fiind viitorul acestei echipe. O ştie toată lumea, Dani Coman este un portar de mare clasă, cu o experienţă internaţională mare, şi sunt convins că va transmite forţă şi în acelaşi timp personalitate, în special jucătorilor tineri. Am spus de când am venit aici că ţintesc marea performanţă, şi o să reuşim. Vom face totul pas cu pas. Totuşi, pentru a reuşi, avem nevoie de jucători puternici, motivaţi, şi cu dubluri pe posturi", precizat Răzvan Lucescu.

Portarul Dani Coman a fost prezentat oficial, vineri, într-o conferinţă de presă, el semnând un contract pe patru sezoane şi jumătate cu FC Braşov. În vârstă de 29 de ani, Coman era liber de contract. El a evoluat în ultimele patru sezoane la FC Rapid.

Citeşte şi:

Dani Coman a semnat cu FC Braşov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici